ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτή είναι η μητέρα του - Η εξομολόγηση για τον τρόπο που μεγάλωσε

Δείτε τη μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου!
2
'
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτή είναι η μητέρα του - Η εξομολόγηση για τη μεταξύ τους σχέση Δημήτρης_Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα και δημοφιλή ζευγάρια της showbiz.

Μάλιστα, παρά τις φήμες χωρισμού, φαίνεται πως διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς θα γίνουν σε λίγους μήνες γονείς για πρώτη φορά.

Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΗΤΕΡΑ

Βέβαια, αν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοιμάζεται να γίνει ο ίδιος πατέρας, δίπλα στη μητέρα του γίνεται ξανά παιδί, όπως όλοι μας εξάλλου.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τη μητέρα του και να μάθετε τι έχει εξομολογηθεί για τον τρόπο που μεγάλωσε, συνεχίστε να διαβάζετε!

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτή είναι η μητέρα του

Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΗΤΕΡΑ

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Μάλιστα, η μητέρα του διατηρεί και το δικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Δε θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν οι φωτογραφίες με τον αγαπημένο της γιο!

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δείτε την κουζίνα και την μαύρη μαρμάρινη τραπεζαρία του σπιτιού τους στην Αθήνα

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε προβεί στο παρελθόν σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου και με αφορμή τη συνέντευξη του Δημήτρη Σταρόβα στην ΕΡΤ . Συγκεκριμένα, είχε μιλήσει για τις σχέσεις με τον πατέρα του και είχε εκμυστηρευτεί πως δεν έχουν καλές σχέσεις και πως μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα του.

«Αναγνωρίζω κάτι σε αυτό το κομμάτι. Και εγώ με τον πατέρα μου δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις. Έχω μιλήσει, το έχω πει. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Εγώ μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου. Δεν μιλάμε με τον μπαμπά μου. Το επίθετο Αλεξάνδρου είναι του πατέρα μου. Έχουμε χαθεί από 6-7 ετών. Τον έχω ξαναδεί από τότε. Κάθε άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να γίνει γονιός. Μπορεί να έχεις φέρει ένα παιδί στη ζωή, αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι και έτοιμος να αναλάβεις οποιαδήποτε ευθύνη», είχε αναφέρει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε παρακάτω τη μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου:

 

Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΗΤΕΡΑ
Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΗΤΕΡΑ
Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΗΤΕΡΑ
Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΗΤΕΡΑ
Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΗΤΕΡΑ

Μάθετε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Δείτε τη λευκή τεράστια ντουλάπα της - Έχει τακτοποιημένα τα ρούχα και τα παπούτσια της ανά χρώματα

Αγαπημένο