ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Diana: Ο συμβολισμός πίσω από την ζωγραφιά που της αφιέρωσαν τα εγγόνια της

Τι έκρυβε η ζωγραφιά και παρατήρησαν ελάχιστοι;
3
'
diana ζωγραφιές συμβολισμός Visualhellas.gr

Η πριγκίπισσα Diana που έφυγε από τη ζωή το 1997, τιμήθηκε από τα εγγόνια της  μέσα από τις ζωγραφιές και τα μηνύματά τους για την γιορτή της μητέρας. Ωστόσο, λίγοι παρατήρησαν τον συμβολισμό που έκρυβαν. Πιο συγκεκριμένα,  ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μοιράστηκαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram τις χειροτεχνίες των τριών παιδιών τους, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis.

«Αυτή τη χρονιά η γιορτή της μητέρας, θα είναι και πάλι διαφορετική. Πολλοί από εμάς θα είμαστε μακριά από τους αγαπημένους μας και θα ανυπομονούμε για τη στιγμή που στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον θα μπορούμε και πάλι να αγκαλιάσουμε τη μαμά μας. Για όσους βρίσκονται σε πένθος, μπορεί η σημερινή ημέρα να είναι ακόμα πιο δύσκολη. Κάθε χρόνο στην γιορτή της μητέρας, ο George, η Charlotte και ο Louis, φτιάχνουν κάρτες στη μνήμη της γιαγιάκας τους, της Diana, για χάρη του William. Όποια κι αν είναι η δική σας συνθήκη, σας σκεφτόμαστε», ανέφερε το ζευγάρι.

Δες και αυτό: “Dirty Diana”: Οι φήμες πίσω από το τραγούδι - Για ποια Diana το έγραψε ο Michael Jackson;

Σε μια από τις ζωγραφιές, απεικονίζονται 5 πουλιά, και πολλοί αναφέρουν πως συμβολίζουν την Kate, τον William και τα παιδιά τους, ενώ το γεγονός πως έχουν όλα «φορά» προς τον ουρανό, πιθανόν κρύβει πως θέλουν να «κοιτούν» προς την Diana. Άλλοι βέβαια αναφέρουν πως πρόκειται για ένα καθαρά τυχαίο γεγονός. Εσύ με ποια πλευρά είσαι;

Δες την ζωγραφιά που αφιέρωσαν στην Diana τα εγγόνια της:

Αγαπημένο