ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Βίκυ Καγιά: Δείτε φωτογραφίες με το νέο μέλος της οικογένειάς της και τον γιο της!

Φωτογραφίες από τις ευτυχισμένες στιγμές με το σκυλάκι και τον γιο της!
08.03.2022
1
'
Καγιά νέο μέλος Βίκυ_Καγιά

Η Βίκυ Καγιά έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τον Ηλία Κρασά. Το 2014 παντρεύτηκαν στο Παρίσι και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την επτάχρονη Μπιάνκα και τον τετράχρονο Κάρολο.

Μάλιστα πρόσφατα η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι στην οικογένειά τους προστέθηκε ακόμη ένα μέλος. Δεν είναι άλλο από την μικρή τετράποδη φίλη τους, την Spotty!

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρειΒίκυ Καγιά: Μας δείχνει το εντυπωσιακό καμαρίνι της στο "Shopping Star"

Πιο συγκεκριμένα η Βίκυ Καγιά ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της και το κουτάβι τους σε στιγμές γέλιου, χαλάρωσης και αγκαλιάς.

Η Βίκυ Καγιά συνόδευσε την ανάρτησή της με μια λεζάντα όπου έγραψε: «Αυτή είναι η Spotty  το νέο μέλος της οικογένειας μας, την υιοθετήσαμε πρόσφατα από το @a_little_shelter #projectφιλιππιάδα. Όταν η Spotty ήρθε στο σπίτι μας ήταν φοβισμένη και αδύναμη, μέσα σε λίγες εβδομάδες με την αγάπη των παιδιών έγινε ένα ζωηρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση κουτάβι. Είναι πολύ σημαντικό μήνυμα για τα παιδιά μας η υιοθεσία ζώων και η φροντίδα τους. Ένα τεράστιο μπράβο για την αφοσίωση και την αγάπη της @katrina_tsantali . Ευχαριστούμε πολύ για την Spotty», έγραψε η Βίκυ Καγιά.»

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τη Βίκυ Καγιά, το γιο και το σκυλάκι τους, εδώ:

 

Αγαπημένο