ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Βασιλική σύζυγος Καμίλα: Αυτά είναι τα παιδιά της από τον πρώτο της γάμο

Θα έχουν βασιλικούς τίτλους τα παιδιά της Καμίλα;
2
'
Βασιλική σύζυγος Καμίλα: Αυτά είναι τα παιδιά της από τον πρώτο της γάμο Καμίλα_Παιδιά

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι πλέον ο βασιλιάς της Βρετανίας, ως το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και διάδοχος του θρόνου. Το σχέδιο για να αναλάβει τον ρόλο του μονάρχη και του αρχηγού του κράτους υπήρχε από τότε που η μητέρα του στέφθηκε βασίλισσα το 1952.

Όταν ο Κάρολος και η Καμίλα παντρεύτηκαν το 2005 με μία λιτή τελετή, οκτώ χρόνια μετά τον θάνατο της Λέιντι Νταϊάνα, ο βρετανικός λαός άσκησε έντονη κριτική στο νέο ζευγάρι.

Παρόλα αυτά, η σχέση αγάπης και αφοσίωσης που ανέπτυξαν ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ και η βασλική σύζυγος, Καμίλα άντεξε στο χρόνο διαψεύδοντας κάθε ικασία που υπήρχε στο παρελθόν.

Δείτε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι 3 φορές που αποπειράθηκαν να την δολοφονήσουν- Γιατί η μία έμεινε κρυφή;

Εικόνα
ΚΑΜΙΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πατέρας του πρίγκιπα Γουίλιαμ, 40 ετών και του πρίγκιπα Χάρι, 38 ετών που απέκτησε με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα της Ουαλίας, πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Καμίλα έχει δύο παιδιά, τον Tom Parker Bowles, 47 ετών και τη Laura Lopes, 44 ετών, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Andrew Parker Bowles.

Τα δύο παιδιά και τα πέντε εγγόνια της βασιλικής συζύγου, δε θα αποκτήσουν βασιλικούς τίτλους, σύμφωνα με το βρετανικό «Hello!».

Η βασιλική ανταποκρίτρια, Danielle Stacey, εξηγεί το λόγο: «Τα θετά παιδιά του βασιλιά Καρόλου, ο Tom και η Laura, δεν θα λάβουν βασιλικούς τίτλους, καθώς σχετίζονται με τον μονάρχη μέσω του γάμου του με τη μητέρα τους, Καμίλα, και είναι συγγενείς εξ’αίματος».

Μάθετε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος Γ': Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η αμύθητη περιουσία του νέου μονάρχη

Αγαπημένο