ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αγγελική Ηλιάδη: Είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και μας το δείχνει

Οι φωτογραφίες με τους γιους της.
3
'
Αγγελική Ηλιάδη παιδιά

Η Αγγελική Ηλιάδη έγινε μανούλα σε μικρή ηλικία και τα 2 παιδιά της, είναι όλη της η ζωή. Η ίδια, όπως είπε παλαιότερα δεν φοβήθηκε λεπτό πως η μητρότητα μπορεί να είναι ανασταλτικός παράγοντας για την καριέρα της και η ιστορία την δικαίωσε και με το παραπάνω. Η τραγουδίστρια, μετράει πολλά χρόνια στο τραγούδι και μάλιστα με πολλές, μεγάλες επιτυχίες. 

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Σου - Κου Family» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς προχώρησε παρακάτω μετά την απώλεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, του συντρόφου που της χάρισε τον πρώτο της γιο, Μπάμπη.

«Είναι κάτι που έρχεται πολύ φυσιολογικά με το πέρασμα του χρόνου. Δεν κλείνουν όλες οι πληγές αλλά υπάρχει μια επούλωση, μια ψυχική ηρεμία μετά από ένα διάστημα. Σε πάει η ζωή εκεί γιατί κανένας άνθρωπος δεν θέλει να είναι μόνος του. Όλοι θέλουν να έχουν ένα ή μια σύντροφο.

Πιστεύω ότι είναι ότι πιο φυσιολογικό να θέλεις να είσαι ευτυχισμένος και να πας παρακάτω π.χ. μετά από ένα δυστυχισμένο γάμο. Όλοι έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Εγώ είμαι υπερπλήρης με τα δύο μου παιδιά. Προχώρησα παρακάτω αλλά τα τελευταία χρόνια έχω συνηθίσει να είμαι μόνη μου με τα παιδιά μου».

Η ίδια, δημοσιεύει αρκετές φορές στο Instagram της φωτογραφίες και βίντεο με τους δυο γιούς της, οι οποίοι είναι όλη της η ζωή:

Αγαπημένο