ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σου περίσσεψε αρνί από το Πάσχα; Εύκολη συνταγή με ταλιατέλες για να το αξιοποιήσεις!

Τι να κάνεις το κρέας που περίσσεψε από το πασχαλινό τραπέζι!
25.04.2022
1
'
Σου περίσσεψε αρνί από το Πάσχα; Εύκολη συνταγή με ταλιατέλες για να το αξιοποιήσεις! Ταλιατέλες με αρνί

Το Πάσχα πέρασε και σίγουρα σε κάθε σπίτι εκτός από κόκκινα αυγά, θα έχει περισσέψει ψητό αρνί από το Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι.

Αν δεν ξέρεις πώς να το αξιοποιήσεις, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σου προτείνει μια εύκολη και νόστιμη συνταγή με ταλιατέλες, μανιτάρια, σάλτσα και αρνί.

Υλικά για τις ταλιατέλες με μανιτάρια και αρνί

  • 500 γρ. ταλιατέλες
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • 300 γρ. άσπρα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 2 συσκ. ντοματάκια κονκασέ
  • 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί
  • 2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι ή τυρί κρέμα
  • Αρνί ψιλοκομμένο
  • Τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ταλιατέλες με μανιτάρια και αρνί- Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι να γίνει διάφανο για λίγα λεπτά.
  2. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια. Αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους.
  3. Βάζουμε το αρνί, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά.
  4. Προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι.
  5. Αφήνουμε να βράσει για 10′ σε μέτρια φωτιά.
  6. Βράζουμε και στραγγίζουμε τις ταλιατέλες και τις ρίχνουμε στη σάλτσα.
  7. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
  8. Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.
Δες και αυτό: Ρολό σοκολάτας γεμιστό με κρέμα και φράουλες
Αγαπημένο