ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σήμερα τρώμε cheesecake με πραλίνα σοκολάτας

Ένα γλυκό που θα ερωτευτείς!
31.12.2021
3
'
See the video
Cheesecake με πραλίνα σοκολάτας

Συνταγή από το διάσημο cheesecake factory στην Αμερική!

Υλικά Συνταγής

  • 300 γραμ. μπισκότα digestive
  • 125 γραμ. βούτυρο
  • 1 μικρή συσκευασία πουράκια σοκολάτας
  • 450 γραμ. Nutella σε θερμοκρασία δωματίου
  • 600 γραμ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 50 γραμ. άχνη ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Ξεκινάμε το cheesecake nutella, σπάζοντας με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε ένα μπολ. Λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα. Προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. από τη Nutella και τα πουράκια. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο. Πιέζουμε τη βάση μπισκότου στην φόρμα. Βάζουμε κατάψυξη για 10′. Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την Nutella και με σπάτουλα ανακατεύουμε. Αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση. Το παγώνουμε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει στο ψυγείο.

Δες και αυτό: Φτιάξε μιλφέιγ

Αγαπημένο