Ribeye με baby πατάτες, σπαράγγια και σάλτσα chimichurri
Ένα υπέροχο πιάτο!
16.02.2022
3
'Ribeye με baby πατάτες, σπαράγγια και σάλτσα chimichurri από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Συστατικά για το ribeye με baby πατάτες, σπαράγγια και σάλτσα chimichurri
- 2 μπριζόλες ribeye, 200γρ. η κάθε μία
- 2 κλωνάρια φρέσκο λεμονοθύμαρο
- 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κ.σ. βούτυρο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Υλικά για τις πατάτες και τα σπαράγγια:
- 250 γρ. πατάτες baby
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 6 σπαράγγια
- 2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
- 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
- ¼ ματσάκι σχοινόπρασο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Υλικά για τη σάλτσα chimichurri:
- ¼ ματσάκι φρέσκο μαϊντανό
- 1/6 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
- 3 κ.σ. ξύδι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- 1 κλωνάρι φρέσκια ρίγανη
Δείτε και αυτό: Φτιάξτε κέικ λεμόνι με κρέμα