Red velvet σοκολατένιος κορμός
Θα ξετρελαθείτε!
24.12.2022
1
'Ο pastry chef, Ευάγγελος Χασιώτης, δημιουργεί το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό, red velvet σοκολατένιο κορμό!
Για το παντεσπάνι θα χρειαστούμε:
- 4 αυγά
- 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 100 γρ. κονιάκ
- Αν επιθυμούμε σοκολατένιο βάζουμε και 2 κ.σ. κακάο
- Αν θέλουμε red velvet βάζουμε 4-5 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Για την κρέμα:
- 1 λίτρο φυτική σαντιγί
- 30 γρ. κονιάκ
- Αν επιθυμούμε σεράνο προσθέτουμε 3 κ.σ. κακάο
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!
Μάθετε ακόμα: Χριστουγεννιάτικο χοιρινό με κυδώνια