Ραβανί με ινδοκάρυδο
Ένα γλυκό που θα λατρέψετε!
10.02.2023
1
'Υλικά:
- 250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 250 γρ. ζάχαρη
- 10 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 170 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 150 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 4 μεσαία αβγά
- 1 βανίλια
- 150 γρ. ινδοκάρυδο
Για το σιρόπι:
- 500 γρ. ζάχαρη
- 530 ml νερό
- φλούδες από ένα λεμόνι ακέρωτο
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!
Δείτε και αυτό: Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου