Πεντανόστιμη μανιταρόσουπα
Η τέλεια συνταγή για το φθινόπωρο και το χειμώνα1
27.11.2022
1
'Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει μανιταρόσουπα.
Υλικά
- 100 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια
- 500 ml ζωμό λαχανικών ή πουλερικών
- 700 γρ. φρέσκα μανιτάρια πορτομπέλο
- 4 κρεμμύδάκια του στιφάδου
- 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 φύλλο δάφνης
- 40 ml σόγια με λιγότερο αλάτι
- 80 ml κρασί ροζέ
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 80 γρ. παρμεζάνα
- 1 κ.σ. βούτυρο
- φρέσκο θυμάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!
Μάθετε ακόμα: Η τέλεια συνταγή για μελομακάρονα