ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Το ωραιότερο γλυκό ψυγείου χωρίς ζάχαρη για να συνεχίσεις την αυστηρή δίαιτα

Και όμως υπάρχει και θα το λατρέψεις!
3
'
See the video
γλυκό ψυγείου χωρίς ζάχαρη

Είσαι και εσύ αυτήν την περίοδο σε αυστηρή δίαιτα αλλά θες να απολαύσεις και ένα γλυκάκι, ειδικά με αυτήν την ζέστη; Αν ναι τότε σου έχουμε το ωραιότερο γλυκό ψυγείου χωρίς ζάχαρη για να συνεχίσεις την δίαιτά σου, αλλά και να δροσιστείς με ένα υγιεινό γλυκό!

Η συνταγή που ακολουθεί έχει την υπογραφή του Πέτρου Συρίγου και υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Ετοιμάσου να φτιάξεις ένα μοναδικό γλυκό για όλη την οικογένεια!

Υλικά για το γλυκό ψυγείου με γιαούρτι και ζελέ φράουλα χωρίς ζάχαρη

Για την βάση

  • 1 1/2 πακέτο μπισκότα
  • 80 ml ζεστό γάλα

Για το γιαούρτι

  • 100 γρ ζελέ φράουλα
  • 200 ml ζεστό νερό
  • 200 ml παγωμένο νερό
  • 1 κιλό γιαούρτι
  • 20 φράουλες
  • 4 φέτες ανανά

Για το ζελέ

  • 100 γρ ζελέ φράουλα
  • 200 ml ζεστό νερό
  • 200 ml κρύο νερό


Η συνταγή για γλυκό ψυγείου με γιαούρτι και ζελέ φράουλα χωρίς ζάχαρη

Βουτάμε ένα ένα τα μπισκότα σε ζεστό γάλα και τα στρώνουμε σε ένα ταψάκι διαστάσεων 25 *35

Βάζουμε δυο στρώσεις μπισκότα

Για το γιαούρτι

Σε ένα μπολ βάζουμε τα 100 γρ σκόνη ζελέ και ανακατεύουμε με τα 200 ml ζεστό νερό με ένα σύρμα, όταν λιώσει τελείως η σκόνη προσθέτουμε το κρύο νερό και ανακατεύουμε.

Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι και ρίχνουμε σιγά σιγά το ζελέ και ανακατεύουμε με σύρμα χειρός.

Όταν ενσωματωθεί το ζελέ στο γιαούρτι προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο ανανά.

Στη συνέχεια κόβουμε φέτες φράουλας και τις βάζουμε από πάνω ώστε να μην μας κάνει πέτσα το γιαούρτι.

Βάζουμε το μείγμα πάνω στα μπισκότα και βάζουμε στο ψυγείο για 1 1/2 ώρα περίπου μέχρι να παγώσει.

Για το ζελέ

Βάζουμε τα 100 γρ ζελέ φράουλα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ζεστό νερό και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να λιώσει.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρύο νερό. Βάζουμε πάνω από την κρέμα με το γιαούρτι και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να πήξει.

*Το συγκεκριμένο γλυκό διατηρείται στο ψυγείο 

Καλή απόλαυση!

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!