ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μουσακάς με κιμά από γαλοπούλα και ψητή κολοκύθα

Ο πιο νόστιμος μουσακάς!
12.11.2022
1
'
See the video
Μουσακάς με κιμά από γαλοπούλα και ψητή κολοκύθα Μουσακάς με κιμά από γαλοπούλα και ψητή κολοκύθα

Ο chef Ζαν Λουί Καψαλάς μάς φτιάχνει μουσακά με κιμά από γαλοπούλα & ψητή κολοκύθα.

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:

  • 200 γρ. κολοκύθα καθαρισμένη
  • 1 κιλό γαλοπούλα (κιμάς) ή ψιλοκομμένο κρέας
  • 200 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ.σ. μαϊντανο ή κόλιανδρο φρέσκο
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 50 γρ. τριμμένο τυρί μαλακό
  • 1 ξύλο κανέλα
  • Λίγο αστεροειδή γλυκάνισο ή θυμάρι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Για τη μπεσαμέλ:

  • 100 γρ. αλεύρι
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 1 λίτρο γάλα
  • Λίγο μοσχοκάρυδο

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!

Μάθετε ακόμα: Τάρτα μήλου με τραγανό crumble αμυγδάλου

Αγαπημένο