Λεμονάτο μοσχαράκι με πιλάφι
Μια πολύ νόστιμη συνταγή!
27.09.2022
1
'Η συνταγή της ημέρας από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.
Υλικά:
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (ελιά) κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- ψιλοκομμένο 1 καρότο κομμένο σε λεπτά μπαστούνια
- 1 φύλλο δάφνης
- 1/3 φλ. ελαιόλαδο
- ½ φλ. λευκό ξηρό κρασί
- ½ φλ. χυμός λεμονιού
- 1 κ.σ. κόκκινο γλυκό πιπέρι
- ½ κ.γ. σκόνη μουστάρδας
- αλάτι, κατά βούληση
- 2/3 φλ. νερό
- 3 σακουλάκια μακρύκοκκο ρύζι για πιλάφι (375γρ.)
- parboiled 10’
- 1 κ.γ. αλάτι πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- κατά βούληση φύλλα μαϊντανού, για γαρνίρισμα
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!
Μάθετε ακόμα: Κεφτεδάκια κοκκινιστά με πουρέ πατάτας