ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Λεμονάτο μοσχαράκι με πιλάφι

Μια πολύ νόστιμη συνταγή!
27.09.2022
1
'
See the video
Λεμονάτο μοσχαράκι με πιλάφι Λεμονάτο μοσχαράκι με πιλάφι

Η συνταγή της ημέρας από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Υλικά:

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (ελιά) κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • ψιλοκομμένο 1 καρότο κομμένο σε λεπτά μπαστούνια
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
  • ½ φλ. λευκό ξηρό κρασί
  • ½ φλ. χυμός λεμονιού
  • 1 κ.σ. κόκκινο γλυκό πιπέρι
  • ½ κ.γ. σκόνη μουστάρδας
  • αλάτι, κατά βούληση
  • 2/3 φλ. νερό
  • 3 σακουλάκια μακρύκοκκο ρύζι για πιλάφι (375γρ.)
  • parboiled 10’
  • 1 κ.γ. αλάτι πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
  • κατά βούληση φύλλα μαϊντανού, για γαρνίρισμα

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!

Μάθετε ακόμα: Κεφτεδάκια κοκκινιστά με πουρέ πατάτας

Αγαπημένο