Χοιρινό σε σάλτσα σόγιας με μέλι και τηγανιτό ρύζι από την Κατερίνα Λένη
Θα τo αγαπήσετε!
11.03.2022
2
'Χοιρινό σε σάλτσα σόγιας με μέλι και τηγανιτό ρύζι από την Κατερίνα Λένη!
Συστατικά για το χοιρινό σε σάλτσα σόγιας με μέλι και τηγανιτό ρύζι
Για το χοιρινό θα χρειαστούμε:
- 1 κιλό χοιρινό φιλέτο ψαρονέφρι
- 100 ml. σπορέλαιο για το σοτάρισμα
- 150 ml. σάλτσα σόγιας
- 100 γρ. μέλι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Καβουρδισμένο σουσάμι
Για το τηγανιτό ρύζι:
- 500 γρ. ρύζι μπασμάτι ή τζάσμιν (βρασμένο)
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κολοκυθάκι
- 1 καρότο
- 1 μέτριο κομμάτι φρέσκο τζίντζερ
- 1 φρέσκια πιπεριά τσίλι
- Φρέσκος κόλιανδρος
- 150 ml. περίπου σάλτσα σόγιας σησαμέλαιο για το σοτάρισμα
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Σουσάμι καβουρδισμένο
Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης: Κατερίνα Λένη - Δείτε φωτογραφίες από το μοντέρνο και κουκλίστικο σπίτι της μαγείρισσας