ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Εύκολο γλυκό ψυγείου για το πασχαλινό τραπέζι

Το πιο νόστιμο και εύκολο γλυκό για το Πάσχα
23.04.2022
1
'
Εύκολο γλυκό ψυγείου για το Πασχαλινό τραπέζι Κορμός σοκολάτας

Ψάχνετε τελευταία στιγμή ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας στο πασχαλινό τραπέζι; Σας έχουμε την λύση!

Ο Πέτρος Συρίγος μας παρουσιάζει έναν πεντανόστιμο κορμό σοκολάτας που μπορείτε να φτιάξετε ακόμη και την Κυριακή του Πάσχα για να είναι φρέσκος.

Υλικά για τον κορμό σοκολάτας:

  • 250γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
  • 100γρ. γάλα
  • 5κ.σ ζάχαρη άχνη
  • 5κ.σ κακάο
  • 2κ.σ ινδοκάρυδο
  • 1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι-μπερ
  • 1 βανίλια
  • 1 κ.σ ινδοκάρυδο (πασπάλισμα)

Κορμός σοκολάτας- Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε όλα μας τα υλικά, εκτός από τα μπισκότα, σε ένα μπολ.
  2. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας με ένα κουτάλι και κατόπιν με τα χέρια μας, ώστε να ενσωματωθούν καλά.
  3. Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε καλά.
  4. Απλώνουμε πλαστική μεμβράνη σε μια φόρμα για κέικ, αφήνοντας περιθώριο και από τις δύο πλευρές στο πλάι.
  5. Πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο και κατόπιν αδειάζουμε μέσα το μείγμα μας. Σκεπάζουμε καλά και τοποθετούμε στην κατάψυξη.
  6. Μόλις παγώσει, το βγάζουμε από το σκεύος, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Δες και αυτόΤο γλυκό της ημέρας: Τούρτα Κωκ

Αγαπημένο