Εύκολα γιουβαρλάκια γαλοπούλας
Ένα φαγητό για όλη την οικογένεια!
20.11.2022
1
'Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης». Γιουβαρλάκια γαλοπούλας!
Υλικά
- 1/2 κιλό κιμά γαλοπούλας
- 150 γρ. ρύζι γλασέ
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
- 1 αυτό medium
- 1/4 του μάτσου άνηθο, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. πάπρικα καπνιστή
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Αλεύρι γ.ο.χ., για το πασπάλισμα
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!
Μάθετε ακόμα: Αυθεντικό ιταλικό τιραμισού