ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς να χάσεις τα κιλα των γιορτών - Τα 3 βήματα της επιτυχίας

Η τελική απόφαση, είναι δική σου!
3
'
kila-ton-giorton

Μπορεί οι γιορτές να μην έχουν τελειώσει ακόμα αλλά δεδομένου ότι όλοι στην καραντίνα δεν είμαστε και στα πιο αδύνατά μας, σίγουρα σε βασανίζει απο τώρα το πώς θα χάσεις τα κιλά που συνοδεύουν τις γιορτές. Ο τρόπος είναι πολύ πιο απλός από όσο νομίζεις και περιλαμβάνει μόλις 3 βήματα. Πάμε να τα δούμε;

Βήμα #1 Γιορτές τέλος άρα πειρασμοί τέλος

Σίγουρα όλοι στις γιορτές τρώμε κάτι παραπάνω ή γεμίζουμε το ψυγείο και το τραπέζι μας με λιχουδιές. Όμως, αν θέλεις να χάσεις τα κιλά των γιορτών τότε θα πρέπει να φροντίσεις ο ίδιος να επιστρέψεις στο παλιό σου πρόγραμμα. Μόλις τελειώσουν οι αμαρτωλές σου προμήθειες, γέμισε τα ντουλάπια σου με πιο υγιεινές επιλογές και φυσικά, δείξε πειθαρχεία.

kila-ton-giorton-tips

Βήμα #2 New year, new you

Μιας και ανέφερα την πειθαρχεία, είναι επίσης βασικό να δείξεις επιμονή και να έχεις υπομονή σχετικά με τον στόχο σου, δηλαδή να επανέλθεις στα κιλά σου. Άσε πίσω τα «παραστρατήματα» της περασμένης χρονιάς και βάλε στόχο να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Εξάλλου, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος να κάνεις αλλαγές από την έλευση της νέας χρονιάς.

kila-ton-giorton-plano

Βήμα #3 Αν λυγίσεις, κάνε σα να μην συνέβη τίποτα

Ένα ακόμα βασικό λάθος που κάνουμε όλοι και καταλήγουμε να μην χάνουμε τα κιλά όχι μόνο των γιορτών αλλά και του Πάσχα, του καλοκαιριού κλπ είναι ότι στο πρώτο ολίσθημα τα παρατάμε. Αν λυγίσεις και φας ή πιεις κάτι απαγορευμένο (γιατί και οι θερμίδες που πινουμε μετράμε μην το ξεχνάμε αυτό), τότε απλά κανε σα να μην συνέβη τίποτα και συνέχισε προσηλωμενος στον στόχο σου.

Τέλος, το πιο βασικό είναι εσύ ο ίδιος να πιστέψεις στον εαυτό σου και να οργανωθείς καταλληλα. Αν δεν έχεις την διάθεση να κάνεις μια σωστή προσπάθεια χωρίς δικαιολογίες και υπεκφυγές, τότε ίσως να μην είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να πιεστείς για πολλούς και διάφορους λόγους. Αν όμως, εσύ ο ίδιος βάλεις στόχο να γίνεις πιο fit, τότε είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις!

Αγαπημένο