ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κάτι καλό ξεκινάει από το πιάτο σου!

Οι νέοι κύβοι Knorr χωρίς αλάτι έχουν πλούσια γεύση και σου κάνουν καλό!
17.05.2021
2
'
φαγητο

Μία ολόφρεσκη και πρωτοποριακή γευστική πρόταση έρχεται από την Knorr, με τους νέους κύβους χωρίς αλάτι! Το μοναδικό τους μείγμα από μυρωδικά, μπαχαρικά και λαχανικά, προσθέτει πλούσια γεύση σε κάθε σου πιάτο, δίνοντας την επιλογή σε εσένα να αποφασίσεις, αφού πρώτα δοκιμάσεις, εάν και πόσο αλάτι θα προσθέσεις.

Απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών για πιο υγιεινό φαγητό, με πλούσια γεύση και λιγότερο αλάτι, η Knorr έρχεται να ανατρέψει την πεποίθηση ότι το φαγητό χωρίς αλάτι είναι άνοστο, εξασφαλίζοντας γευστικά και πιο υγιεινά πιάτα με τη χρήση των νέων κύβων χωρίς αλάτι.

Οι κύβοι Knorr χωρίς αλάτι διατίθενται σε τρεις υπέροχες γεύσεις (κότας, λαχανικών και για βοδινό) και είναι φτιαγμένοι από ένα μοναδικό μείγμα λαχανικών, μυρωδικών και καρυκευμάτων, όπως δεντρολίβανο, μοσχοκάρυδο και κουρκουμά.

κυβοι knorr χωρίς αλάτι

Είναι πλούσιοι σε γεύση με λαχανικά αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας, με κρέας από κότες ελευθέρας βοσκής & κρέας βοδινού από αειφόρες κτηνοτροφικές μονάδες. Δεν περιέχουν γλουτένη, τεχνητά ενισχυτικά γεύσης και άλλες τεχνητές χρωστικές.

κυβοι knorr χωρίς αλάτι

Απευθύνονται σε εκείνους που προσέχουν το αλάτι για λόγους υγείας, που επιλέγουν την υγιεινή διατροφή και την σωματική άσκηση, αλλά και στις μαμάδες που μαγειρεύουν υγιεινά και θρεπτικά για τα παιδιά και για όλη την οικογένεια.

κυβοι knorr χωρίς αλάτι

Η Knorr θέτοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες των καταναλωτών, ακολουθεί εκείνες τις μικρές αλλαγές που, όμως, μπορεί να φανούν καθοριστικές, θέτοντας νέα διατροφικά πρότυπα για πιο υγιεινά και νόστιμα πιάτα, με τους νέους κύβους Knorr χωρίς αλάτι.

Κάτι καλό ξεκινάει από το πιάτο σου!

Δες την νέα τηλεοπτική ταινία της Knorr εδώ

Remote video URL

 

Για περισσότερες πληροφορίες και υγιεινές συνταγές επισκεφθείτε το επίσημο site της Knorr

Αγαπημένο