ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χοληστερίνη και διατροφή: Τι έδειξε έρευνα;

Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να τρως.
23.02.2021
1
'
xolisterini-diatrofi-erevna

3% έως 4% μπορεί να μειώσει την κακή χοληστερίνη η τακτική κατανάλωση γευμάτων που εμπεριέχουν πρωτεΐνη σόγιας. Αυτό υποστηρίζει έρευνα που διεξήχθη St. Michael Hospital. Το ποσοστό μπορεί να σου φαίνεται μικρό αλλά οι ειδικοί εκτιμούν ότι είναι σημαντικό. 

Προσοχή και στα τρανς λιπαρά

Mία ακόμα δυσάρεστη συνέπεια της κατανάλωσης trans λιπαρών που βρίσκονται στα τυποποιημένα τρόφιμα έρχεται να αποκαλύψει έρευνα της Σχολής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια. Ποια; Ότι αποδυναμώνουν τη μνήμη. Υπενθυμίζουμε ότι trans λιπαρά είναι εκείνα που στις ετικέτες των τροφίμων αναγράφονται ως μερικώς υδρογονωμένα λιπαρά. 

Ποια τα νέα δεδομένα για το Αλτσχάιμερ και τη χοληστερίνη

H απάντηση είναι πως προφανώς ναι. Έρευνα που διεξήχθη από το Εmory University στην Atlanta έδειξε ότι η υψηλή χοληστερίνη αυξάνεις το ρίσκο εκδήλωσης Αλτσχάιμερ. Ως εκ τούτου η στόχευση προς την καλύτερη ρύθμισή της αποτελεί μεταξύ άλλων και έναν τρόπο πρόληψης του Αλσχάιμερ

Αγαπημένο