ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έρευνα για την αλλαγή στις καθημερινές συνήθειες για έναν υγιεινό τρόπο ζωής εκ μέρους της Herbalife Nutrition

Όσα έδειξε η έρευνα για τις καθημερινές διατροφικές μας συνήθειες!
09.12.2021
3
'
herbalife

Το 82% των Ελλήνων σύμφωνα με μια νέα έρευνα πιστεύει ότι η υγεία απαιτεί μια συνεχή καθημερινή προσπάθεια και μεγάλο μέρος των ερωτηθέντων έχουν αρχίσει να κάνουν μικρά βήματα προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής .

Σύμφωνα με την έρευνα, που διεξήχθη σε δείγμα 500 Ελλήνων, το 64% των ερωτηθέντων έχει κάνει θετικές αλλαγές στις καθημερινές συνήθειες τους για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, το τελευταίο διάστημα.

Εικόνα
herbalife

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι το 73%, των ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτή, έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται νέους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βελτιώσει την υγεία και την ευεξία του μετά τη αλλαγή της καθημερινότητας τα τελευταία δύο χρόνια.

Επιπλέον, η έρευνα αποκάλυψε ότι ο μέσο όρος των ερωτηθέντων προσπαθεί αυτή τη στιγμή να διακόψει 3 από τις πιο βασικές ανθυγιεινές συνήθειες της καθημερινότητας του όπως η μη ισορροπημένη διατροφή, η αποχή από την άσκηση και η ανεπάρκεια ύπνου. Το 81% των ερωτηθέντων απάντησε ότι υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής αποκομίζει από την συνεχή προσπάθεια του:

-              32% βελτίωση της αντοχής στην άσκηση

-              26% μείωση της επιθυμίας για γλυκά

-              23% αύξηση της ενέργειας τους κατά τη διάρκεια της μέρα

-              19% μείωση ενός μεγέθους στο παντελόνι

-              15% αύξηση των επιδόσεων στην προπόνηση με βάρη

Εικόνα
herbalife

Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε από την OnePoll για λογαριασμό της Herbalife Nutrition και του Council For Responsible Nutrition σε περισσότερο από 11.000 ανθρώπους από 24 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως και τα αποτελέσματά της δείχνουν ότι η πρόοδος για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ξεκινά με μικρά βήματα.

Οι ερωτηθέντες αναφέρουν ότι ξεκίνησαν την προσπάθεια τους για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με το να μαγειρεύουν και να τρώνε υγιεινά, να αποφεύγουν να τρώνε απ’ έξω ή να γυμνάζονται περισσότερο.

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας ένα μέτρο βελτίωσης που λαμβάνουν οι ερωτηθέντες για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής είναι η πρόσληψη βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής καθημερινά. Η έρευνα αποκάλυψε ότι το 68% έχει επικεντρωθεί στην υγιεινή διατροφή, η οποία συμπεριλαμβάνει βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής. Το 73% αναφέρει ότι θα ήθελε να λαμβάνει περισσότερή ενημέρωση για τα οφέλη των βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής γιατί μόνο το 19% αισθάνεται πλήρως ενημερωμένο για τα οφέλη τους. Επίσης, η έρευνα φανέρωσε ότι η μέση ετήσια δαπάνη των ερωτηθέντων για βιταμίνες ή συμπληρώματα διατροφής είναι 190 ευρώ.

Εικόνα
herbalife

Τέλος, ο Γιώργος Μουλίνος, M.Sc. και Ph.d. Φυσιολογίας της Άθλησης και της Διατροφής, Post Doc Αθλιατρικής και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Διατροφής της Herbalife Nutrition παγκοσμίως, προσθέτει: «Είτε πρόκειται για άσκηση, είτε για υγιεινή διατροφή είτε για λήψη βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής, για πολλούς, η αλλαγή της καθημερινότητας λόγω των συνθηκών που επικρατούν σε παγκόσμιο επίπεδο, οδήγησε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής όχι μόνο μπορούν να μειώσουν τις διατροφικές ελλείψεις, αλλά μπορούν να ενισχύσουν και την ποσότητα των βασικών θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται το σώμα μας για να υποστηρίξει την ευεξία μας καθημερινά».

Εικόνα
herbalife
Αγαπημένο