ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Το βιταμινούχο νερό SUPERFRUITS WATER πήρε Χρυσό και Ασημένιο Βραβείο στα Healthy Diet Awards 2021

Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;
05.02.2021
3
'
βιταμινούχο νερό SUPERFRUITS WATER διάκριση

Με Χρυσό και Ασημένιο Βραβείο διακρίθηκε το βιταμινούχο νερό ‘‘SUPERFRUITS WATER’’ της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, στο πλαίσιο του θεσμού “Healthy Diet Awards 2021 – Innovative Products of the Year”.

Tο ‘‘SUPERFRUITS WATER’’ βραβεύτηκε στην ενότητα “Best Healthy Beverage Product”, με Χρυσό στην κατηγορία “Functional Beverages” και με Ασημένιο στην κατηγορία "Free From or Low" Beverage Products.

H ενότητα “Best Healthy Beverage Product” αφορά σε καινοτόμα ποτά που με την περιοδική τους κατανάλωση πρεσβεύουν έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Τα κριτήρια βράβευσης των προϊόντων είναι τα συστατικά και η περιεκτικότητα, η διατροφική αξία, η διαδικασία παραγωγής και η καινοτομία τους. Ο θεσμός των βραβείων “Healthy Diet Awards 2021 – Innovative Products of the Year” τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και του Ελληνικού Κολλεγίου Μεταβολικών Νοσημάτων. Σκοπός των βραβείων είναι η ανάδειξη καινοτόμων προϊόντων που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Τι είναι το SUPERFRUITS WATER

Το “SUPERFRUITS WATER” είναι βιταμινούχο νερό, εμπλουτισμένο με επιλεγμένους συνδυασμούς βιταμινών και ιχνοστοιχείων, χυμό φρούτων και φυσικών αρωμάτων, χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά, σε 3 μοναδικές γεύσεις:

  • Lemon Bliss, με χυμό λεμόνι για πνευματική και σωματική ευεξία,
  • Red Boost, με χυμό κεράσι, ρόδι και σμέουρο, αντιοξειδωτική δράση, για ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού,
  • Ready 4 Action, με χυμό λεμόνι, ροδάκινο, φρούτα του πάθους και γκουάβα για ενίσχυση της ενέργειας του οργανισμού.

Κάθε μια από τις 3 γεύσεις αποτελεί μια υγιεινή, απολαυστική επιλογή με ελάχιστες θερμίδες, που προσφέρει ενέργεια και τόνωση στον οργανισμό, προκειμένου να ανταπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητα.

Αγαπημένο