ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ραφαέλα Ψαρρού: Το υγιεινό πρωινό για το σχολείο που ετοίμασε στα παιδιά της ώστε να έχουν ενέργεια

Τι περιλαμβάνει το πρωινό γεύμα των παιδιών της Ραφαέλας Ψαρρού;
1
'
Ραφαέλα Ψαρρού: Το υγιεινό πρωινό για το σχολείο που ετοίμασε στα παιδιά της ώστε να έχουν ενέργεια Ψαρρού_Καράβας

Η Ραφαέλα Ψαρρού και ο Γιώργος Καράβας είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Καλλιόπη και το Φίλιππο.

Η Ραφαέλα Ψαρρού μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή, «Breakfast@Star» για την ζωή της δίπλα στον Γιώργο Καράβα, αλλά και για τα παιδιά τους.

«Όταν έκανα τον Φίλιππο ήμουν 20 χρονών, από επιλογή ήθελα να το κάνω. Όταν έκανα το παιδί ζορίστηκα πολύ, έχασα τελείως τα κέντρα μου, δεν ήξερα τι με περιμένει. Ο Γιώργος δεν μπόρεσε εκείνη την στιγμή να το δει εξαρχής γιατί άλλαξε και εκείνου η ζωή. Ήταν ένα σημείο που ήθελε βοήθεια. Εκεί εγώ ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία, ήθελα κι εγώ σαν Ραφαέλα να είμαι πιο έτοιμη και να δουλέψω τον εαυτό μου. Με βοήθησε πολύ», δήλωσε η Ραφαέλα Ψαρρού.

Εικόνα
ραφαελα ψαρρου παιδια

Ενώ, σε παλιότερη κοινή συνέντευξη του ζευγαριού, η Ραφαέλα Ψαρρού είχε εξομολογηθεί πως είναι αυστηρή μητέρα, σε αντίθεση με το Γιώργο Καράβα, ο οποίος είχε αναφέρει: «Η κόρη μου με σέρνει από τη μύτη, αλλά στον γιο μου έχω ιδιαίτερη αδυναμία».

Επίσης, ο κριτής του «Greece's Next Top Model» είχε παραδεχτεί ότι τα παιδιά τους «είναι τυχερά που έχουν μία τέτοια μητέρα».

Μάθετε ακόμα: Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δείτε την ολόλευκη τραπεζαρία του σπιτιού της με τις ξύλινες καρέκλες και τα μοντέρνα διακοσμητικά

Εικόνα
ραφαελα ψαρρου παιδια
Εικόνα
ραφαελα ψαρρου παιδια

Οι δύο τους έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά τους και συχνά μάλιστα, δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που περνούν.

Η Ραφαέλλα Ψαρρού πρόσφατα μας έδειξε σε ένα από τα insta stories της το πρωινό γεύμα που ετοίμασε για τα παιδιά της, το οποίο είναι εξαρετικά θρεπτικό και υγιεινό.

Συγκεκριμένα, το πρωινό για το σχολείο περιελάμβανε γιαούρτι με ράσμπερι και μπλούμπερι στο ένα τάπερ και στο άλλο, κομμάτια μπανάνας και μήλου.

Τα φρούτα, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι απαραίτητα στο διατροφικό πρόγραμμα των παιδιών, καθώς τους παρέχουν όλες τις βιταμίνες και τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Εικόνα
ραφαελα ψαρρου παιδια

Δείτε επίσης: Κλέλια Ανδριολάτου: Έχετε δει την κούκλα αδερφή της; Η απίστευτη ομοιότητα μεταξύ τους και το κοινό τους χαρακτηριστικό

Αγαπημένο