ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νάντια Μπουλέ: Ξεκίνησε detox - Το θρεπτικό πιάτο που απόλαυσε και η συνταγή

Θα λατρέψετε το πιάτο της!
3
'
Ξεκίνησε detox η Νάντια Μπουλέ NDP

Η Νάντια Μπουλέ λατρεύει το healthy lifestyle και δεν το κρύβει! Αντιθέτως, μας παροτρύνει και εμάς να το ακολουθήσουμε, ώστε να έχουμε καλύτερη ευεξία.

Ως λάτρης των social media, η Νάντια Μπουλέ δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται στιγμές τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα. Ανάμεσα σε αυτές δεν είναι λίγες οι φορές που μας έδειξε μερικά από τα αγαπημένα της πιάτα, δίνοντάς μας μερικά tips, ώστε να αποκτήσουμε και εμείς την υπέροχη σιλουέτα της. Πρόσφατα μάλιστα, η ίδια ξεκίνησε detox με ένα θρεπτικό πιάτο που θα απολαύσετε και εσείς!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης: Νάντια Μπουλέ - Η γυμναστική που κάνει για 14 λεπτά την ημέρα και παραμένει σε φόρμα!

Δείτε το θρεπτικό πιάτο που λατρεύει η Νάντια Μπουλέ

Εικόνα
Μπουλέ detox

 

 

Υλικά 

  • 1 κρεμμύδι , ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 1 κ.τ.σ κρέμα τυρί
  • 7-8 μανιτάρια, ψιλοκομμένα
  • 7-8 γαρίδες , καθαρισμένες και ξεπαγωμένες (αν έχουμε πάρει κατεψυγμένες)
  • 2 κ.τ.γ μουστάρδα (αν έχετε με σπόρους ακόμα καλύτερα γιατί είναι πολύ υγιεινοί)
  • 1 χούφτα τυρί τριμμένο. ( παρμεζάνα ή grana padano)
  • 1 κούπα κριθαράκι ολικής άλεσης
  • Ανθό αλατιού
  • Πιπέρι
  • 1 κ.τ.γ κάρυ
  • 1 κ.τ.γ κουρκουμά
  • 1 κ.τ.γ πάπρικα
  • ½ φρέσκο τσίλι ψιλοκομμένο
  • Χυμός από μισό λεμόνι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο καυτό νερό και μαραίνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τσίλι. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να βγάλουνε τα υγρά τους. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το κριθαράκι και προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό για να μαγειρευτεί. Μετά από 10 λεπτά, προσθέτουμε και τις γαρίδες και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί, ανακατεύοντας συνεχώς! Όταν το κριθαράκι έχει μαλακώσει (θέλει περίπου 20 λεπτά) βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τον ανθό, τον χυμό λεμονιού, το πιπέρι, τη μουστάρδα, το τριμμένο τυρί και το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε συνεχώς για να απλωθούν παντού τα υλικά και να χυλώσει το κριθαρότο. Σερβίρουμε αμέσως μαζί με λίγο ελαιόλαδο (προαιρετικά) και αν θέλουμε συμπληρώνουμε και ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες από πάνω.

Δείτε και αυτό: Νάντια Μπουλέ - Το σπίτι και η κουζίνα της είναι βγαλμένη από περιοδικό

Λίγα λόγια για την Νάντια Μπουλέ

  • Οι σπουδές της έχουν να κάνουν με τα ΜΜΕ, μιας και είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • Έχει ιδρύσει την εταιρεία WellB by Nadia Boule, με οργανικά προϊόντα.
  • Το ύψος της είναι  1.65 μ.
  • Η καταγωγή της είναι μοιρασμένη σε Κεφαλονιά και ορεινή Ναυπακτία.
  • Ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο του θεάματος, σε ηλικία 11 ετών, μέσα από την εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, «Bravissimo». 
  •  Σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε η συνεργασία της με το κανάλι MAD TV, η οποία διήρκησε τέσσερα χρόνια. Εκεί παρουσίασε τις εκπομπές «Live @ 8» και «Room 8». Αν θέλετε να μάθετε διάφορα άλλα fun facts για την Νάντια Μπουλέ και την ζωή της, διάβαστε περισσότερα εδώ
Αγαπημένο