ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κωστής Μαραβέγιας: Η vegan διατροφή που ακολουθεί

Τι δεν τρώει;
3
'
Κωστής Μαραβέγιας vegan διατροφή

Ο Κωστής Μαραβέγιας, σε ηλικία 46 ετών, έχει μια μεγάλη καριέρα στο ελληνικό τραγούδι, με πολλούς χρυσούς δίσκους και διακρίσεις. Αν και ο τραγουδιστής δεν αναφέρεται συχνά στην προσωπική του ζωή, γνωρίζουμε πως είναι ζευγάρι εδώ και καιρό με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου, και μάλιστα ακολουθούν μαζί μια vegan διατροφή. (Δες εδώ τι τρώει η Τόνια)

Ο γνωστός καλλιτέχνης σε παλαιότερη ανάρτησή του Instagram είχε αναφέρει πως έκλεισε έναν χρόνο χωρίς κρέας, ψάρι και ζωικά παράγωγα. Στην ίδια ανάρτηση ο Κωστής Μαραβέγιας είχε αναφέρει πως , δεν πίνει πλέον αλκοόλ, τα επίπεδα της ενέργειάς του έχουν αυξηθεί, κοιμάται καλύτερα και δεν έχει τόσο στρες. Αν και ο τραγουδιστής δεν είχε θέμα με τα κιλά του, καθώς θεωρούνταν φυσιολογικά για το ύψος του, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στις διατροφικές του συνήθειες και φυσικά του βγήκε σε καλό!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια για την vegan  διατροφή του:

Όχι, στη φωτογραφία δεν τρώω ωμά κάστανα, αλλά κοντά πέσατε. Σήμερα κλείνω ένα χρόνο χωρίς κρέας, ψάρι και ζωικά παράγωγα. Ελληνιστί vegan δηλαδή. Επίσης απέχω από οτιδήποτε περιέχει αλκοόλ κι ας έπινα περιστασιακά και λίγο. Η υγεία μου είναι πολύ καλύτερη, τα επίπεδα βιταμινών Β12 και D όπου παρουσίαζα ανεπάρκεια πριν τη συγκεκριμένη διατροφή επανήλθαν σε φυσιολογικά επίπεδα, το στρες έχει μειωθεί, η ποιότητα ύπνου έχει βελτιωθεί. Δεν θα μιλήσω για το ηθικό κομμάτι αυτής της διατροφής αφού είναι αυτονόητο. Νιώθω λοιπόν ευεξία, σωματική και πνευματική και χαίρομαι που τρέφομαι μόνο με ότι μου δίνει η γη. Δεν σας κάνω κήρυγμα, δεν σας λέω κάντε το ίδιο, απλά σήμερα κλείνω ένα χρόνο, νιώθω πολύ καλύτερα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
Αγάπη για τη φύση. Στην υγειά σας.

Αγαπημένο