ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Καινούργιου: Το απόλυτο tip της για να χάσεις κιλά

Έτσι άλλαξε και η ίδια την σιλουέτα της!
3
'
Κατερίνα Καινούργιου διατροφικό tip

Η Κατερίνα Καινούργιου, έχει αναφέρει αρκετές φορές πως στο παρελθόν είχε ορισμένα προβλήματα με τα κιλά της. Ωστόσο, η παρουσιάστρια ζήτησε τη βοήθεια ειδικού, άλλαξε την ρουτίνα της και πραγματικά μεταμόρφωσε την σιλουέτα της! Η Κατερίνα, πάντα ακομπλεξάριστη δεν δίστασε να δώσει στον αέρα της εκπομπής της ένα διατροφικό tip που την βοήθησε πολύ ώστε να απαλλαγεί από το περιττό βάρος. Σύμφωνα με όσα είπε στον η ίδια, το απόλυτο tip που βοηθά όλες μας να χάνουμε βάρος είναι ο περιορισμός στην ώρα του τελευταίο μας γεύματος. 

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα ανέφερε πως το τελευταίο γεύμα της ημέρας θα πρέπει να είναι αυστηρά στις 19:00 το απόγευμα και ποτέ αργότερα, αφού μετά τις 19.00 ο μεταβολισμός μας δεν λειτουργεί σωστά. «Θα χάσετε πολλά κιλά, κορίτσια, και θα παραμείνετε υγιείς. Η συνήθεια αυτή είναι… μαγεία!», υπογράμμισε. 

Τι λένε οι ειδικοί για το διατροφικό tip της Κατερίνας Καινούργιου που τη βοήθησε να χάσει κιλά

Μπορεί να σου κάνει εντύπωση, αλλά το διατροφικό της tip  Κατερίνας, είναι απολύτως σωστό! Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Obesity, το να φας νωρίς το δείπνο σου μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της όρεξης και στην προώθηση της καύσης λίπους. «Πριν από αυτήν τη μελέτη, είχαμε στοιχεία ότι τόσο η διαλειμματική νηστεία όσο και το φαγητό νωρίτερα την ημέρα βοηθούν στην απώλεια βάρους, αλλά δεν ξέραμε το γιατί», δήλωσε ο Courtney Peterson, PhD, επικεφαλής ερευνητής της μελέτης και επίκουρος καθηγητής στο τμήμα των επιστημών διατροφής στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Μπέρμιγχαμ, στο Healthline. «Ο κύριος στόχος αυτής της μελέτης ήταν να μάθει αν αυτές οι στρατηγικές χρονομέτρησης γεύματος βοηθούν στην απώλεια βάρους βοηθώντας τους ανθρώπους να κάψουν περισσότερες θερμίδες, μειώνοντας την όρεξή τους ή και τα δύο», κατέληξε. Μήπως λοιπόν απόψε να φας το βραδινό σου λίγο νωρίτερα

Αγαπημένο