ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι διατροφικές συνήθειες που έχει στην εγκυμοσύνη της

Ποια τροφή έτρωγε από το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης;
3
'
Χριστίνα Μπόμπα διατροφή στην εγκυμοσύνη

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία είναι έγκυος και μάλιστα με δίδυμα, προσέχει πάρα πολύ την διατροφή της. Άλλωστε, στα 32 της χρόνια έχει από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz. Η infuencer, συχνά ανεβάζει στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και δεν είναι λίγες οι φορές που μας δείχνει τι τρώει, αποκαλύπτοντας έτσι τις διατροφικές της συνήθειες στην εγκυμοσύνη.

Αν και γενικά η διατροφή της είναι ιδιαίτερα ισορροπημένη, υπάρχουν μέρες και περίοδοι στην ζωή της που κάνει ένα «διάλειμμα» και τρώει λιχουδιές, όπως έγινε άλλωστε στις γιορτές όπου έφαγε από γαλοπούλα μέχρι γλυκοπατάτες. Όπως έχει αποκαλύψει Η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram, για πρωινό τρώει είτε κάποιο smoothie με φρούτα, είτε βρώμη και μάλιστα η βρώμη ήταν από τις λίγες τροφές που δεν τις μύριζαν τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και... έτρωγε άφοβα.

Άλλες φορές μέσα στην εβδομάδα, φτιάχνει τα δικά της υγιεινά pancakes, ενώ έχει αντικαταστήσει το γάλα στην κλασική του μορφή με εκείνο από αμύγδαλο. Συνήθως, για τις συνταγές της προτιμάει φρέσκα φρούτα και υλικά και η ίδια, έχει μοιραστεί πρόσφατα αρκετές από τις συνταγές της στο Instagram.

Δες σχετικές φωτογραφίες και βίντεο με την διατροφή που ακολουθεί η Χριστίνα στην εγκυμοσύνη της:

Χριστίνα Μπόμπα διατροφή στην εγκυμοσύνη της

Χριστίνα Μπόμπα διατροφή εγκυμοσύνη

 

Αγαπημένο