ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δημήτρης Σταρόβας: Οι δίαιτες που έχει κάνει κατά καιρούς και τα κιλά του

Πόσο ζυγίζει;
3
'
Δημήτρης Σταρόβας κιλά

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι μια αρκετά πληθωρική προσωπικότητα. Ο ίδιος, δηλώνει ότι δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα στην ζωή του αλλά έχει αρκετά σκαμπανευάσματα στο βάρος του. Μάλιστα, όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του, όλη του την ζωή ήταν 76 κιλά αλλά στην πορεία αυτό άλλαξε και τώρα ζυγίζει πάνω από 100.

Τι είχε πει ο Δημήτρης Σταρόβας για τα κιλά του και τις δίαιτες:

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε παλαιότερα στην εκπομπή, Μεσάνυχτα, για το βάρος του, πώς μετά τα 35 του άρχισε να παίρνει κιλά, αν προσπάθησε να κάνει δίαιτα, τα λειτουργικά προβλήματα που έχει λόγω των παραπανίσιων κιλών και… τους εφιάλτες που έχει!

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή παλαιότερα: «Μέχρι τα 35 ήμουν λίγα κιλά. Μετά δε ξέρω τι άλλαξε. Από το 90’ και μετά άρχισα και έβαζα κιλά. Την πάτησα γιατί κάναμε ένα στούντιο και από κει που έτρεχα στα βουνά, καθόμουν 15 ώρες σε μια καρέκλα. Έφερναν πίτσες και σιγά σιγά…»!

Και τόνισε: «Δεν έχω μπει σε διαδικασία να κάνω δίαιτα, αλλά πρέπει. Αρχίζω και έχω λειτουργικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα. Μειώνονται οι αντοχές μου. Βλέπω εφιάλτες που έχουν σχέση με το βάρος μου. Έβλεπα εφιάλτες ότι απήγαγαν την κόρη μου και δεν μπορούσα να τη σώσω. Ξυπνούσα σε κάτι ενοχές. Τρώω ακατάστατες ώρες και δεν κινούμαι»!

Για τον «φασισμό που υπάρχει στα άτομα που ζυγίζουν παραπάνω

«Υπάρχει φασισμός προς τους χοντρούς. Εγώ δεν κάνω πολλά αστεία για τα κιλά μου. Λέω εδώ και χρόνια να ξεκινήσω δίαιτα. Κάποτε ήμουν 76 κιλά. Αλλά, αν με αφήσεις, μπορώ να ζήσω μέσα στο ψυγείο. Ναι, φυσικά η σχέση μου με το φαγητό είναι ψυχολογικής φύσεως. Ξέρω γιατί τρώω. Είμαι αυτοκαταστροφικός. Έλεγα στα 40 να το γυρίσω. Τώρα θα δούμε στα 50. Δεν με μαλώνει η μικρή (σ.σ.: η κόρη του). Πιστεύω πως για ότι συμβαίνει στη ζωή μας εμείς έχουμε την ευθύνη. Όχι κάποιος άλλος ή κάτι εξωτερικό. Βέβαια, υπάρχει και κάτι που δεν μπορείς ποτέ να υπολογίσεις. Όπως η κρίση. Είχα κάτι χρέη με ένα μαγαζί που άνοιξα κάποτε στη Θεσσαλονίκη. Ταλαιπωρήθηκα. Ξεχρέωσα. Παράπονο δεν έχω, δουλεύω. Και μόλις είπα ότι ανεβάζω κασέ μας χτύπησε η κρίση. Μακάρι να τα είχα λυμένα τα θέματα βιοπορισμού. Μόνο καμία εκπομπή στο ραδιόφωνο θα έκανα. Η δουλειά κουράζει τον άνθρωπο. Όλα τα εγκλήματα στο όνομα του χρήματος διαπράχθηκαν. Μια χαρά είναι η ανταλλακτική οικονομία, δώσε μου ένα αυγό και πάρε μια πατάτα», είχε πει στο «Thema People».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε παλαιότερα και έχασε κιλά

«Τώρα κάνω μία διατροφή. Αλλά το πάω πολύ σιγά. Δεν μου αρέσει να μπαίνω σε διατροφικά καλούπια. Κάνω λίγο διάδρομο, προσπαθώ να μην τρώω το βράδυ, προσέχω γενικά λιγάκι και έχω καταφέρει να χάσω 15 κιλά. Προσπαθώ να το κάνω αυτό τρόπο ζωής. Έχω μία οισοφαγίτιδα, ευτυχώς, και με βοηθάει, δεν μπορώ να φάω πολύ, έχω χάσει γύρω στα 12 κιλά. Είμαι πάνω από 100 κιλά αλλά θέλω αρχικά να πάω στα 100», είχε τονίσει σε άλλη συνέντευξή του στο ΛΟΙΠΟΝ.
 

Αγαπημένο