ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Βάσω Λασκαράκη: Έτσι διατηρείται στα 53 κιλά - Τα μυστικά της διατροφής της

Τι αποφεύγει να τρώει η ηθοποιός;
3
'
Τα μυστικά διατροφής που έχει η Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη, εδώ και χρόνια έχει ένα σταθερό βάρος, και μάλιστα ζυγίζει 53 κιλά. Η ηθοποιός, με ύψος περίπου το 1,60, έχει μοιραστεί παλαιότερα με το περιοδικό "ΟΚ!" τα μυστικά της διατροφής της, τα οποία και είναι ιδιαίτερα απλά. 

Τα διατροφικά tips της Βάσως Λασκαράκη

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τα κιλά της αλλά και για το πώς δεν παχαίνει σχεδόν ποτέ.. «Όλοι μου βλένε ότι έχω αδυνατίσει, όμως στην πραγματικότητα έχω χάσει μόλις τρία κιλά, από 56 που ήμουν κατέβηκα στα 53. Το μυστικό μου; Η γυμναστική. Όσο και να προσέχεις τη διατροφή σου αν δεν γυμνάζεσαι δεν βλέπεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Με τη γυμναστική αλλάζει η σύσταση του σώματος. Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά το είδα να συμβαίνει. Δεν είχα γυμναστεί ποτέ πριν, αλλά μου έγινε συνήθεια.
Βέβαια έχω και τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα μου ου ασχολείται μόνο με τις δικές μου ανάγκες και δυνατότητες. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να ρυθμίζω και το πρόγραμμά μου, μιας και κάνω personal training. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται όλοι να έχουν τον δικό τους γυμναστή, αρκεί όμως να κάνουν κάτι», είχε δηλώσει στο περιοδικό "ΟΚ!".

«Στο σπίτι μαγειρεύω πάντα εγώ. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα λιπαρά, αλλά γενικά δεν θα στερηθώ τίποτα. Δεν θα κάνω δηλαδή υπερβολές, ούτε θα θυσιάσω τη γεύση. Κρατάω ένα μέτρο», τόνισε η ίδια.  Φυσικά, υπάρχουν μέρες που και η Βάσω Λασκαράκη ξεφεύγει και ενδίδει σε έναν διατροφικό πειρασμό, μιας και η ίδια πιστεύει πολύ στην ισορροπημένη διατροφή και αποφεύγει τις στερήσεις, όπως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αν καμία φορά παρασύρομαι και κάνω καμία παρασπονδία δεν χάθηκε και ο κόσμος. Δεν πάω για Μις Υφήλιος», είχε αναφέρει η ίδια γελώντας.

Αγαπημένο